Ett år av <3

Tänk att för ett år sedan idag upplevde jag det största undret i mitt liv. Jag kan ännu inte riktigt fatta att hon är min… Att jag skulle få en så underbar liten flicka som bara sprider mer kärlek och glädje för varje sekund som går…

När jag vaknade den här morgonen för ett år sedan med lite smärta i magen kunde jag inte riktigt fatta att jag några timmar senare skulle ligga där med ett underbart litet knyte i famnen som kikade upp på mig med stora ögon. Det var tre dagar före beräknad födelse och jag trodde att jag minst skulle gå en vecka över tiden. Men när jag hade haft de dära smärtorna från kl 7 på morgonen till kl 14 och de bara blev fler och fler började det sakta gå upp för mig att nu minsann är det någon som tänker komma ut till den här världen! Vi ringde BB och de tyckte nog att vi kunde ta det lugnt ett tag för jag var ju förstföderska och inte var det så tätt mellan värkarna… Jo men visst! Redan halv fyra på em hade jag ont i princip HELA tiden och kunde knappt stå. Vi bestämde oss för att åka för vi hade ju ändå nästan 10 MIL till BB.. Och dessutom var det inte det bästa vädret med snöslask och snöblandat regn. Så vi lastade in mig i lilla golfen och körde mot färjan som gick 16:05.

Jag började inse att det här kommer inte att gå så när vi passerat Härnösand så var vi tvungen att ringa ambulans som fick möta upp oss. Där erbjöds jag lustgas som inte hjälpte ett endaste dugg då tyckte jag.. Aldrig har det varit så långt till Sundsvalls sjukhus! Vi kom in på akuten strax efter 17 och det enda jag fick fram var att jag ville ha bedövning, NU! Men si där gick jag bet. ”Det kan du glömma” sa den vänliga barnmorskan… Jaha. Tack för den!

Klockan 17:52 föddes så världens vackraste lilla tjej och mamman och pappan var förbluffade över att ha fått henne till sin alldeles egen! Aldrig att vi kunde ana att hon skulle komma att fylla våra liv med en sådan ofattbar glädje och en sådan ren och vacker kärlek. Jag längtar efter att få följa hennes små och stora steg ut i livet. Jag längtar efter att se hennes personlighet växa fram och bli en helt egen. Till min älskade lilla flicka: Grattis på födelsedagen och jag älskar dig av hela mitt hjärta!

Annonser

Om vildvittran

Min blogg. Mitt liv, min lycka, min sorg, min humor, mina tankar.
Det här inlägget postades i Minoo 12-18 månader och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s